Vijesti

Mad Box šef pokazao kako bi konzola mogla prikazivati različiti sadržaj i zaista izgleda odlično

Stvarno jako, jako cool!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mad Box iz dana u dan zabavlja nas i čitavi svijet igara novim stvarima i najavama. Većina se slaže da je dizajn koji vidite na slici odličan, ali i većina još uvijek ne shvaća konzolu ozbiljno. I dalje prevladava mišljenje da će konzola flopati, a mnogi misle da neće nikad ni izaći. Mi se ipak nekako nadamo da hoće jer zašto bi se Slightly Mad kockao sa svojom reputacijom koju su teško stekli s Project Cars serijalom?! Ne vjerujemo da konzola neće izaći, ali svejedno treba biti oprezan i sve uzimati s dozom skepticizma jer obično kad se novi igrač pojavi na tržištu i odmah kaže kako ima i da će napraviti najjaču konzolu svih vremena, skeptični smo. Ipak se tu još uvijek pita tko ima većeg Microsoft, Sony i Nintendo.

Kako god ova priča s Mad Boxom završila, mora se priznati da ekipa nam pokazuje jako zanimljive stvari koje bi konzola mogla donijeti. Maloprije je Slightly Mad CEO, Ian Bell, na svom profilu podijelio s nama kako će konzola vizualno prikazivati različiti sadržaj u različitim bojama i natpisima. Subjektivno, izgleda jako, jako atraktivno. Uostalom, pogledajte sami. 

Kliknite samo na “play” i uživajte. Kako se vama čini? Prešareno ili? Primjetite ponovno teaser za novu Project Cars igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano