Vijesti

Mark Cerny je potvrdio da će cijena PS5 konzole biti “prikladna za gamere”

Trenutno mi je prikladno 100kn, ali to je drugi par čarapa. Ili opanaka, ako nas čitate iz BiH. Da, ne znamo cijenu PlayStationa 5 i nećemo je znati do iduće godine, pa je jasno da se svi brinu i pričaju o tome jer prema specifikacijama, PlayStation 5 neće biti baš jeftin što zapravo većina ljudi i podržava budući da je spremna platiti koju kunu više za pravi generacijski skok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U članku koji je zapravo otkrio PlayStation 5 konzolu i specifikacije, nije bilo govora o cijeni pa je autor članka kasnije na Twitteru objavio razgovor s Cernyjem oko cijene.

Naravno da mu ovaj nije dao točnu “cifru”, ali mu je rekao da će cijena biti “prikladna za igrače i tehnologiju koju donosi.” Da, PlayStation 5 će biti skuplji od PlayStationa 4, ali kao što smo jučer pisali, sve iznad €499 nije previše prihvatljivo.

€499 je prihvatljiva cijena i mi očekujemo upravo tu cijenu. Krenite polagano stavljati kune sa strane i do 2020. ćete skupiti priličnu sumu novca, samo od “gvozdenjaka.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano