Vijesti

Marvel Heroes Omega stiže na PS4 i Xbox One konzole

Točan datum izlaska još je nepoznat, ali zatvorena beta kreće uskoro.

Zainteresirani igrači mogu kupiti bilo koji od ponuđenih Founder’s Pack modela, bilo preko službene Marvel Heroes stranice ili PSN-a. Svaki sudionik closed bete besplatno će dobiti Daredevil lika. Uz to svi sudionici closed bete i Founderi imat će pristup early accessu. Napredak iz closed bete će se resetirati prije open bete već krajem proljeća i samog službenog izlaska.

PSN članovi će dobiti i dodatne bonuse poput besplatnog Daredevil „Man Without fear“ kostima, popuste na kupnju in-game valuta i ostalih ekskluziva za odabrane heroje. Xbox Live članovi će najvjerojatnije imati iste pogodnosti, iako to još nije navedeno.

Za sada je najavljeno 38 likova (od trenutnih 62 koji su raspoloživi na PC inačici) što uključuje članove X-Mena, Avengersa, Guardians of the Galaxy, Defendersa. Na raspolaganju su i stotine raznih kostima za likove. War Machine i Iron Fist ekskluzivno su najavljeni za Founder’s Packove prvih 6 mjeseci igre, a nakon toga će biti raspoloživi i za sve igrače. Trenutni raspoloživi sadržaj činit će 9 poglavlja igre (PC verzija trenutno ima 10 poglavlja), a tu će se još naći i Danger Room simulacija, legendarne misije, Midtown Manhattan, i to naravno u sve 3 dostupne težine (Normal, Heroic, Cosmic).

PC i PS4/Xbox One verzije neće moći zajedno igrati, a prijelaz s PC-ja na konzolašku verziju nije moguć.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close