Vijesti

Megalodon stigao u Sea of Thieves i prijeti brodovima

Voda curi na sve strane, a Rare uporno krpa rupe na brodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rare je izdao novu zakrpu za Sea of Thieves koja ažurira igru na verziju 1.1.0, te donosi određena poboljšanja, ispravke, ali i novi besplatni sadržaj.

Besplatni sadržaj se zove Hungering Deep, a radi se o novoj avanturi unutar kampanje gdje igrači moraju otkriti tajnu koja se veže oko prapovijesnog Megalodona. Ogromni morski pas i ultimativni predator prijeti morima, a igrači će morati surađivati kako bi ga porazili. Rare je osigurao nove alate pomoću kojih je moguća komunikacija s ostalim igračima, te su implementirali novi instrument koji je ključan za otkrivanje tajne Megalodona.

Zakrpa donosi i neke preinake oko kamere u trenutku kada opremamo lika, implementirani su ožiljci i tetovaže, poboljšano je učitavanje objekata u smislu rasterećenja procesora, popravljeni su brojni sitni bugovi i pogreške prilikom izvođenja, a potpunu listu promjena pročitajte ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano