Vijesti

Microsoft najavio Forzu Street koju možete već danas igrati besplatno

Forza Street je koncept igre koju svi žele igrati i koja nam toliko nedostaje. To su naravno noćne, ilegalne utrke nabrijanim autima. Poštenu igru nismo igrali još od Need for Speed Underground-a, i pravo je pitanje kad i hoćemo, jer Forza Street nije ono što većina igrača želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.youtube.com/watch?v=07TffPtB_Jg

Igra je besplatna i možete je već sada zaigrati na PC-u, a kasnije dolazi na iOS i Android. Igra ima licencirane automobile, glazbu, spojlere, ženske i prava je šteta što Microsoft nije odlučio napraviti pravu, punu verziju igre. Možda za idući Xbox?

Kad upalim autotune…

Isprobajte igru, ne košta vas ništa, a vjerujem da će većina vas moći pokrenuti igru jer nije zahtjevna i radi na najslabijim “kantama.”

Ako vas čudi zašto ne spominjem Xbox One, onda je čudno da se MS nije odlučio izdati igru i tamo, ali svejedno, ako imate PC onda možete dok ne dođe na mobitele, igru zaigrati na PC-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra