Vijesti

Microsoft službeno najavio datum i vrijeme njihove najveće E3 konferencije, a večeras od 22 sata stižu prve next-gen naznake?

Sony je ovo mudro odigrao jer su sigurno znali da će danas Microsoft ponuditi prve i male naznake za next-gen Xbox. Nedugo nakon što je PlayStation izašao s konkretnim PS5 informacijama, svi Xbox kanali izašli su s informacijom kad možemo gledati njihov najveći E3 do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Xbox E3 konferencija održat će se 9. lipnja (nedjelja) u 19 sati po našem vremenu. MS ne krije da će ovo biti za njih najvažniji događaj u povijesti Xbox divizije, što znači da ćemo sigurno dobiti sve informacije o idućim Xbox konzolama. Kažemo “idućim” jer sve informacije upućuju naa to da će Xbox svojim kupcima ponuditi dvije ili čak tri opcije za kupnju.

Prve naznaka već večeras?

A večeras Microsoft ima svoj Xbox Insider u kojem je jedna od tema “Road to E3 2019” gdje ćemo možda dobiti male naznake onoga što nas očekuje. To bi svakako bilo odlično, budući da im je zasad Sony definitivno ukrao pozornost jer svi sad pričaju o PlayStationu 5.

Baš nas zanima što će nam to večeras, a posebno 9. lipnja objaviti Microsoft. Ako niste do sad shvatili – next-gen bitka kreće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano