Vijesti

Microsoftu hvala, Halo Infinite NEĆE imati battle royale mode

Master Chief nije podložan trendovima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halo Infinite jedna je od najočekivanijih igara iduće godine, a svakako uz Gearse 5 najočekivanija Xbox ekskluziva (konzolaška) jer znamo da će igra doći i na PC. Halo Infinite najavljen je na E3-u i ne znamo puno o igri osim što nam se čini da se definitivno vraća korjenima jer cijela atmosfera i okoliš odišu Halo 1 i Halo 2 naslovima. Naravno da to ne može nikako biti loše kad znamo kakve su to legendarne igre bile, a Halo je upravo “utabao” put današnjim FPS naslovima na konzolama. Slavna vremena igra je doživjela pod palicom Bungiea dok se 343 Industries tek treba dokazati i pokazati da zna napraviti baš dobar Halo naslov. 

https://www.youtube.com/watch?v=Fmdb-KmlzD8

Ono što sigurno znamo – Halo Infinite neće imati battle royale mode što pozdravljamo jer BR igre zaista iskaču iz paštete danas. Na Mixer streamu, vodeći ljudi 343 Industriesa potvrdili su da nisu zainteresirani za BR mode. Ovo nije prvi put da možemo vidjeti isto razmišljanje jer ekipa je i ranije rekla da neće ganjati nikakve trendove industrije. Nadamo da će odbaciti i bilo kakav oblik mikrotransakcija koje su bile velika mrlja na Halo 5 multiplayeru. Dolazak Master Chiefa očekujemo iduće godine na Xbox One. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano