Vijesti

Mortal Royale bit će smješten u fantasy svijet sa čak 1000 igrača

Stiže još jedan battle royale naslov i tek treba vidjeti kako će se nositi s opakom konkurencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledali vi na battle royale kao na fenomen ili nešto totalno bez veze i neoriginalno, mora se priznati da je u ovom trenutku taj žanr drma cijelom gaming scenom. Već odavno znamo da će dvije jake franšize, COD i Battlefield, u svojoj ponudi sadržavati taj iznimno popularni način igranja, pa ni ne čudi da se mnogi slabiji i manje poznati developeri pokušavaju ukrcati na jureći “hype train” i pokušati se izboriti za svoje mjesto pod suncem (i dobru zaradu, naravno).

Najbolji od čak 1000 igrača? Nemoguće? Ili?

Jedan od iznad spomenutih devova je švedski Star Vault AB i od njih stiže najava nove battle royale igre. “Radnja” će biti smještena u fantasy svijet, a ono čime će se Mortal Royale pokušati istaknuti unutar žanra je brojka igrača koji sudjeluju u borbi za to jedno pobjedničko mjesto. Naime, Mortal Royale podržavat će sudjelovanje do čak 1000 igrača.

https://www.youtube.com/watch?v=l31YqYKgR9o

Otvorene su prijave za zatvoreno alpha testiranje, povodom čega je objavljen i trailer iznad. Prijavite se!

Spomenuli smo fantasy svijet, on bi trebao biti masivan, a kao što je to karakteristično za ovaj žanr, i ovdje su igrači bačeni u samo srce smrtonosne oluje koja ih pritišće sa svih strana. Igrači će moći pronaći i pripitomiti razne živine koje im u prvom redu nude mogućnost bržeg kretanja, ali i prednost u borbi. Isto tako, karakteristično za žanr, morat će se pretraživati okolina u potrazi za oklopima, oružjem i čarolijama za sukob s ostalim suparnicima.

Ovako na papiru to sve zvuči zanimljivo, a kako će to ispasti u praksi moći ćemo vidjeti tek u siječnju 2019. kad igra dolazi u Steamov Early Access.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano