Vijesti

Na PlayStation 4 dolazi nova Ratchet & Clank igra?

Ako ste pratili što se događa u gaming svijetu zadnjih nekoliko mjeseci, mogli ste pročitati da još uvijek postoji neka velika 2nd party zvučna PlayStation 4 ekskluziva koja nije najavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da su svi odmah krenuli nagađati o čemu se radi, ali malo tko se sjetio da je u pitanju izgleda Insomniac i Ratchet & Clank što bi zaista bilo apsolutno genijalno.

Kinda Funny

A ovaj ogroman hint “bacio” je Colin Moriarty koji je jedan od osnivača Kinda Funny kompanije koju čine razni bivši IGN-ovi urednici i djelatnici. Colin ima svoja dva podcasta, a u jednom od njih je bilo priče o PlayStation 4 igrama, ekskluzivama i budućnosti branda.

U razgovoru je Colin potvrdio da nismo vidjeli zadnju Ratchet igru na PlayStationu 4 što je vrlo vjerojatno “ta velika 2nd party ekskluziva.” Drugo ništa nije htio otkriti, pa tako ne zamo je li riječ o remakeu ili potpunoj novoj igri.

Ratchet & Clank, remake jedinice, izašao je 2016. godine i dan danas riječ je o jednoj od najboljih platformskih igara ove generacije. Ako ne najboljoj, onda definitivno najljepšoj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano