Vijesti

Najavljen Chernobylite, spiritualni nasljednik legendarnog S.T.A.L.K.E.R.-a

Psycho Mantis u Černobilu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste se imali “sreću” roditi 1985. ili 1986. godine, postoji mogućnost da je na neki način i na vas utjecala ogromna nuklearna katastrofa koja se dogodila u Černobilu. Posljedice radijacije se i dan danas osjete, a o kakvoj je velikoj katastrofi bilo riječ ne želimo pisati jer nije vrijeme ni mjesto. Ipak, svi mi voljeli smo igrati S.T.A.L.K.E.R. koji je upravo taj apokaliptični svijet najbolje dočarao. Igra je imala takvu vrhunsku atmosferu, da nas danas samo Metro donekle može izvući iz nostalgije.

Chernobylite je novi S.T.A.L.K.E.R.? 

Na papiru i gledajući trailer, Chernobylite svakako izgleda kao novi S.T.A.L.K.E.R., iako iskreno treba još pričekati više informacija za samu igru budući da nakon fijaska zvanog World War 3, naše povjerenje u sposobnoti The Farm 51 studija nije na visokim granama. Igra je smještena 30 godina nakon nuklearne katastrofe, a zagađenje se ne smiruje nego zbog sumnjive supstance i dalje raste. 

https://www.youtube.com/watch?v=jvPSG003Jy8

Vi se vraćate u ovo zagađeno područje po svoju djevojku i ubrzo shvaćate da stvari nisu normalne. Sudeći prema prvom prikazu igre, atmosfera bi mogla biti vrhunska, pa držimo da The Farm 51 ne ubrlja potencijal koji ova horor sci-fi pucačina ima. Igra će biti otvorenog tipa, a mi kao igrači imat ćemo veliku slobodu na koji način želimo igrati ovu igru. Da bi preživjeli morat ćemo skupljati razne resurse i surađivati s drugim stalkerima kojima teško da možemo vjerovati.

Igra nema još uvijek datum izlaska, ali znamo da dolazi na PC i konzole. Vjerojatno konzole nove generacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano