Vijesti

Najavljen Conan Exiles

Za razliku od prošlog Conana, ovaj neće biti MMO već nešto sasvim drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Funcom je najavio izlazak novog Conana ovog ljeta u fazi Early Access na Steamu. Za razliku od prethodnika (Age of Conan) ovaj naslov će biti igra za više igrača, otvorenog svijeta, sa naglaskom na preživljavanje u okrutnom svijetu Conana Barbarina. Conan Exiles nas stavlja u ulogu prognanika, koji je prepušten na milost okrutnim zemljama gdje vladaju divljaci. Zadaci poput uzgajanja usjeva, lova na divlje životinje, potraga za vrijednim resursima, izrada alata i oružja, te gradnja mjesta u kojem ćemo živjeti, biti će od presudne važnosti za naš opstanak.

Kroz prostranstva divljine moći ćemo putovati sami ili uz pomoć drugih igrača, a dostupni će biti privatni i javni serveri. Najavljena je i samostalna priča za jednog igrača, što je svakako potez koji će mnogi pozitivno prihvatiti. Funcom ističe kako će svijet biti nemilosrdan i brutalan, te ćemo se moći boriti protiv drugih igrača. Zanimljiva je informacija kako ćemo primjerice druge igrače moći žrtvovati na oltaru u ime bogova, koji nam kasnije mogu pomoći u krvavim borbama.
https://www.youtube.com/watch?v=oEIcftl0OZk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano