Vijesti

Najavljen je Call of Duty: WWII United Front DLC, stiže već idući tjedan

Nove mape i nove misije; radost ubijanja po Europi i Africi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Activision je konačno službeno najavio novi, treći DLC paket za Call of Duty: WWII. Ime mu je United Front, donosi tri nove mape, novu misiju i novo poglavlje Zombies kampanje.

Market Garden je mapa smještena unutar i uokolo jedne ruralne vile u Nizozemskoj, iznad koje se odvijala jedna od najvećih zračnih bitki Drugog svjetskog rata. Monte Cassino nas vodi u Italiju u razrušeno selo podno samostana Svetog Benedikta gdje se odvijala kultna Bitka za Rim. Mapa Stalingrad rađena je na poprištu najduže bitke Drugog svjetskog rata, a koja je podijeljena na dva dijela povezana uskim prolazima, na čijim će stranama dominirati sniperi.

Tjeramo naciste iz Afrike i igramo nastavak najluđe zombie kampanje ikad

Nova misija za jednog igrača zove se Operation Supercharge i vodi nas na sjever Afrike, u Tunis, gdje ćemo voditi zadnju bitku protiv nacista i fašista prije nego što se konačno oslobodi cijeli kontinent, i borba Drugog svjetskog rata se preseli na Apeninski poluotok.

Nazi Zombies će dobiti nastavak svoje priče unutar vlastite kampanje pod imenom The Tortured Path koju se nećemo truditi posebno objašnjavati, jer čak ni nama nije jasno što se događa u ovoj preludoj zombi kampanji.

Zombies.jpg

“Prika, ni meni nije ništa jasno.”

United Front DLC paket prvo stiže na  PlayStation 4 već 26. 6., a ako niste vlasnici Season Passa užitak igranja ovog prilično bogatog paketa platiti ćete 110 kuna. DLC bi na PC i Xbox One trebao doći mjesec dana kasnije, kad istekne ekskluzivni period na PlayStationu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano