Vijesti

Najavljen je novi Need for Speed, stiže ove godine, a najveća novost je – pauziranje igre!

Underground? Underground 2?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo početkom godine i iščitali iz financijskog izvješća Electronic Artsa, nakon godine pauze vraća nam se Need for Speed. Potvrdili su to iz Ghost Gamesa na službenim stranicama serijala.

Iako ništa konkretno nije potvrđeno, osim da igra stiže sigurno do kraja ove godine, nekoliko informacija ipak smo uspjeli izvući između redova.

Underground 2?

“Kustomizacija”, odnosno prilagođavanje auta se vraća i u ovom nastavku. Tako ćemo, pretpostavljamo, na autu moći uređivati sve od naljepnica na haubi, pa do dijelova podvozja. Uređivanje automobila je ono što je naglašeno u obraćanju javnosti, stoga nam je teško po stoti put naivno se ne zapitati – UNDERGROUND 2 REMAKEE?!! Ili barem reboot? Pliz? Osobno bih svoje prvorođeno dijete priložio kojem god bogu treba.

U prilog Undergroundovskoj igri ide i teza kako je iduće naglašeno prisutnost policije u igri, gdje je u nastavku teksta naglašeno kako nema boljeg osjećaja kad ti je “pratnja” na repu. Tu se možemo donekle složiti, ali samo donekle.

Always online ide u prošlost

Treća, zadnja stvar, ali i prilično važna – novi Need for Speed konačno, nakon niza nastavaka, neće biti “always online” igra. Dakle, nećemo morati biti konstantno spojeni na internet, dok ćemo cijelu igru moći odvoziti u modu za jednog igrača. Ono što je posebno naglašeno, a što će cijenit mnogi, pauziranje igre konačno se vraća!

Pomalo čudno je što se možda i najviše veselimo jednoj tako primitivnoj opciji kao pauziranje igre, ali posljednji nastavci, počevši još od Rivalsa iz 2013., naučili su nas kako je frustrirajuće kad nisi u mogućnosti pauzirati igru. Pa čak i ako ju je moguće igrati kompletno ovdojen od interneta.

Dakle, rezime svega je: vraća se Underground 2!!! Dobro, vjerojatno i nije tako. Ali vraća se popularni NFS, zajedno s njim vraća se i policija koju ćemo provocirati s neukusnim neonkama, a kad se usred igranja zaželimo piva – poslati ćemo ženu do frižidera. Pravim muškarcima pauza ionako ne treba.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano