Vijesti

Naježit ćete se kad vidite i čujete Mortal Kombat 11 launch trailer

6:39am. Osoba A se ustaje iz kreveta jer treba raditi. Osoba B je na godišnjem odmoru. Osoba A se ustaje tiho da ne probudi Osobu B. Pali svoj laptop i ne kuha kavu da ne probudi Osobu B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osoba A ugleda novi Mortal Kombat XI trailer. Naježi se i u zanosu pojača. Osoba B iz sobe viče “Pa Filipe, pi*biiiiip ti mater****, pa jesi normalan ti jeb***, pa tek je sedam sati, koji ti ku*** radiš, razbit ću i tebe i te tvoje igre, pa stvarno nisi normalan.”

Osoba A sam ja. Osoba B je moja gospođa. A tko je kriv za jutarnji nered? Pa Mortal Kombat XI trailer! Pogledajte samo trailer i sve će vam biti jasno. Nisam se naježio zbog grafike ili svih poznatih likova koji se vraćaju u igru, već glazbe i čitave povijesti koju ovaj serijal ima iza sebe.

Poslušajte samo tu glazbu!

Mortal Kombat 11 dolazi već za 4 dana, a FFA će naravno imati recenziju koju neće raditi autor ovog teksta pa zato već sad smijem proglasiti MK11 tabačinom ove generacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano