Vijesti

Najgori Fallout ikad zapravo se jako solidno prodao u prvim danima!

Kakva igra takva i prodaja? To pravilo ne vrijedi za Fallout 76!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer Fallout 76 je sve osim dobre igre. Nažalost, Bethesda je stvorila čudovište, ali ne u pozitivnom smislu. Ne samo da je Fallout 76 najlošija igra u serijalu, nego je jedna od najgorih igara 2018. godine. S prosjekom ocjena jedva iznad 50 pomislili biste da nitko ne igra ovu igru, ali kako stvari stoje mnogi su se u prvim danima igre zeznuli i kupili igru. Još gore platili su punu cijenu da bi igra samo nekoliko dana poslije bila snižena i to prilično puno. I sad je možete kupiti za nekakvih 229kn, a ako igru igrate na PC-u pronađe se i za manje novaca.

Preko milijun u samo dva dana

Vjerovali ili ne – Fallout 76 je u prvim danima kupilo više ljudi nego Fallout 3. Ovo su podaci samo za fizičku verziju igre, a ne znamo još podatke za digitalnu verziju. Igra se u samo dva dana prodaje prodala u preko 1.06 milijuna. Najviše je prodana PlayStation 4 verzija i to u 596,243 što je 56% ukupne prodaje. Slijedi Xbox One verzija s 335,472 komada dok su PC igrači shvatili da od ove igre nema sreće, pa je samo 130,169 igrača kupilo igru. Od ukupne prodaje, gotovo polovica otpada na SAD, a ostatak na Europu.

Evo kako Fallout 76 stoji kad ga usporedimo s inicijalnim prodajnim rezultatima ostalih Fallout igara.

  1. Fallout 4 – 4.29 milijuna u prvim danima prodaje
  2. Fallout: New Vegas – 1.45 milijuna u prvim danima prodaje
  3. Fallout 76 – 1.06 milijuna u prvim danima prodaje
  4. Fallout 3 – 0.98 milijuna u prvim danima prodaje

Našu recenzije igru možete pročitati na linku!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano