Vijesti

Najpoznatija stranica za odrasle otkrila zanimljive stvari – gledamo vas PS4 perverznjaci!

Urednika nema, a ako mene sutra ne bude – bila mi je čast!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo jutros se probudim i uz zeleni čaj gledam što se događa i vidim svi ugledni portali prenijeli, pa ćemo i mi. Najpoznatija stranica za odrasle, ali i malo mlađe uvrstila je u svoj izvještaj za 2018. godinu zanimljivu statistiku koja je zapravo pomalo i poražavajuća. Naime, samo ću vam reći da je pojam “Fortnite” na njihovoj stranici traženiji od ženskih grudi što je zapravo vrlo bolesno. Djeco, pa nije valjda da poprimate efekte afričke šljive na Fortnite? (Tužni smajl). Uzbuđenje u krivoj glavi igračima Fortnitea svaki puta skoči kad se pojavi novi skin, a posebno je Fortnite tražen kad su serveri u problemima. Znači, tuga. 

PlayStation vlasnici “najaktivniji”, a volite i Pikachua

Kako na kulturan način to napisati? Najviše se vole igrati ili “maziti miška” uvjerljivo PlayStation 4 igrači. Čak 54% pretraga na “PHubu” stiže od PS4 vlasnika i njihovih konzola. E da vas majka vidi. Puno manje “akcije” traže Xbox vlasnici (prvo ih je manje, a možda imaju cure/dečke u stvarnom životu), pa samo 33% vlasnika traže zabavu tamo gdje i svi. Nemojmo se lagati. I TI koji ovo čitaš. Nintendo nažalost svoje podatke ne da, pa to ne znamo. Ali, zanimljiva ili bolesna stvar koju su nam ljubazni ljudi s “Huba” otkrili – palite se na Super Marija, ali braćo mila i bolesna – na Pikachua. Pa fuj! Mislim, tko?

Svi imamo svoje potrebe i to nije sramota – ali na Pikachua? Zgadili ste mi sad igranje Let’s Go Pokemona. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano