Vijesti

Nakon EU, Square Enix zaštitio Parasite Eve ime i u Velikoj Britaniji

Sprema li se Parasite Eve remake?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko ljudi žele igrati stare i vrhunske naslove, potvrdio je nedavno Resident Evil Remake 2 koji se prodaje kao da sutra ne postoji. Nakon Resident Evil Remakea, mnogi igrači već godinama žele i traže još dva remakea, a to su Dino Crisis i Parasite Eve. Dok za Dino Crisis trenutno nemamo nikakvu naznaku, Square Enix nešto kuha s Parasite Eve serijalom. 

Remake, nova igra ili mobilna verzija?

Nakon što je još u studenom Square Enix u EU zaštitio Parasite Eve ime, prije 4 dana isto je napravio i u Velikoj Britaniji. Zanimljivo, Parasite Eve nikad nije izašao u Europi. Igra je izašla još u ožujku 1998. u Japanu, a šest mjeseci poslije došla je i na USA tržište. Igre ranije nisu bile regijski slobodne, pa ako ste željeli igrati ovu igru morali ste se svakako snalaziti.

Parasite Eve II je izašao na PlayStationu u Japanu 1999. godine (prosinac), u kolovozu 2000. godine u Europi, i Americi, u rujnu iste godine. Postavlja se pitanje zašto bi Square Enix u samo 3 mjeseca zaštitio ime prvog dijela u UK i EU, ako nešto ne planira napraviti.

https://www.youtube.com/watch?v=LDU_0Bobn1s

Mnogi se klade da je u pitanju remake koji će doći na sve moderne konzole. Oni pesimističniji misle da je ovdje riječ o mobilnoj igri, a manjina misli da zapravo Square Enix radi na nastavaku ovog odličnog serijala. 

Što vi kažete? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano