Vijesti

Nakon ogromne pobune PUBG Mobile igrača, kompanija je maknula zaključavanje igre ovisnicima

Ali, čini nam se da ovo nije kraj priče. PUBG Mobile je ogroman uspjeh na svim tržištima, a posebno je uspio na tržištu Indije koja zbog navedene igre ima ogromne probleme, a u čitavu priču su se uključile razne pravne institucije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisnost o igrama postaje sve veći problem, a Indija je zemlja koja ima najviše “ovisnika.” Igre su toj zemlji odavno prestale biti samo zabava za mase jer oko igara, a posebice PUBG-a vežu se razna ubojstva i uhićenja, a igru se krivi i za sve lošije generacije učenika koje pohađaju tamošnje škole.

Developeri PUBG-a su probali smanjiti ovisnost igrača tako što su svima koji su igrali PUBG 6 sati dnevno zabranili igranje u idućih 24 sata. To je na internetu izazvalo ogroman “rage” igrača koji su poludjeli na PUBG developere.

Kompromisa nema?

Da, kompanija je vrlo brzo morala maknuti restrikciju igranja, a sad vam nakon što igrate 2 sata u komadu dolazi i dalje podsjetnik koliko dugo igrate i da biste trebali napraviti pauzu.

Ipak, i dalje će takvi igrači moći nastavit igranje usprkos upozorenju i neće im igranje biti onemogućeno. Vjerujemo da će PUBG developeri ipak još probati naći novo rješenje zbog ogromnog pritiska kompletne države jer PUBG u Indiji već dugo nije samo jedna igra.

“Veliki” PUBG slavi drugu obljetnicu

U drugim vijestima, spomenut ćemo samo da PUBG (ne mobilna verzija) slavi svoju drugu godinu postojanja jer je igra izašla 23.3.2017. godine. Bilo da igrate na PC-u ili konzolama, dobit ćete i besplatnu nagradu kao zahvalu što i dalje igrate PUBG, a PUBG šef obećao je i dalje da će igra imati ogromnu podršku po pitanju sadržaja i “peglanja” svih mogućih grešaka u igri koje su i dalje prisutne. Posebice kad pričamo o optimizaciji konzolaških verzija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano