Vijesti

Nakon pobune igrača, DICE već sutra vraća duo mode u Firestorm

Nemam više snage, a ni volje pisati o pogubljenom DICE-u koji malo daje svima, a onda nikome. Prije 2 dana smo pisali o tome da nikome nije jasno zašto je DICE maknuo duo mode iz Firestorma kad je on očito bio jako popularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto uopće staviti da takvi modeovi budu vremenski ograničeni kad bi morali biti zapravo integralni dio igre, a ne da fanovi moraju moliti za nešto što je normalno u svim drugim igrama?!

Shvatio je to vrlo brzo i DICE, pa je odlučio ekspresno vratiti duo mode u Firestorm. To je jako pametna i jedina logična odluka jer su igrači to tražili. Prema dostupnim informacijama, duo mode ostaje u igri i neće opet biti maknut ubrzo.

Teško je shvatit nekad logiku developera. Kao da BFV ima toliko sadržaja pa da se mogu ovako zezati sa svojim igračima kojih je ionako sve manje i manje.

Istu stvar DICE radi s Rush modeom kojeg malo ima u igri, pa opet nema. Naravno da su igrači takvom praksom iznervirani.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano