Vijesti

Nakon što je postao besplatan i dobio battle royale mode, broj Counter-Strike GO igrača je naglo porastao

Veći broj igrača ostavio je i neke negativne posljedice na igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija iz naslova iznenaditi će apsolutno nikoga, međutim, lijepo je vidjeti da je nova inicijativa Valvea upalila i biti će svakako zanimljivo pratiti i dalje kako će se kretati broj igrača u Counter-Strike: Global Offensivu.

Naime, broj igrača u odnosu na razdoblje prije besplatnog statusa na Steamu porastao je za preko 200 tisuća, pa dok se igra mjesecima mučila održavati broju od nešto preko 400 tisuća igrača tokom udarnih sati, posljednja dva dana ona je bila u najjačim terminima i na preko 670 tisuća igrača.

Više igrača i još više negativnih recenzija

Taj broj bi se mogao još i povećavati kako se vijest o promjeni modela plaćanja bude širila, međutim, ovaj potez imao je i jednu lošu posljedicu. Na Steamu su se tako tako recenzije naglo pogoršale i one su posljednja dva dana u velikoj većini negativne. Igrači zamjeraju nagli porast cheatera, nestabilne servere i loš matchmaking. Dok se drugima jednostavno ne sviđa činjenica kako su platili nešto što je sad besplatno, unatoč Prime statusu koji im je dodijeljen.

S druge strane, iako ga još nismo isprobali, novi igraći većinom hvale novi battle royale mode koji, iako podržava samo do 18 igrača, je poprilično inovativan, treba više razmišljati, a runde traju znatno manje nego u drugim popularnim battle royale igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano