Vijesti

Napokon – došao je prvi prikaz Henryja Cavilla u Netflixovom Witcheru, a potvrđena je i Triss Merigold

Stvari polako sjedaju na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Igra prijestolja završava iduće godine, borba za tron mračne fantazije naših malih ekrana bit će napeta i, nadamo se, kvalitetna. I dok Amazon marljivo radi na seriji u svijetu Gospodara prstenova, Netflixov konj za utrku zove se Witcher i napokon smo dobili konkretan prikaz, iako je on vrlo kratak. No krenimo od početka.

Nedavno smo dobili informaciju o širem castingu koji je pokazao kako će se serija stvarno potruditi prikazati događaje iz Sapkowskijevih priča o, svima nam dragom, Geraltu. Pa smo tako saznali da osim Henrya Cavilla… Baš i nema poznatih imena. Anya Chalotra kao Yeneffer, Freya Allan kao Ciri i niz igračima i čitateljima poznatih likova kao što su Renfri i Fringilla Vigo.

Stvari su očito postale poprilično ozbiljne jer nije ni mjesec dana prošlo, a već smo dobili kratak prikaz Cavilla kao Geralta. Mišljenja su podijeljena. Neki smatraju da je Cavillova ljubav prema videoigrama i serijalu dovoljna da utjelovi Geralta te je ovaj prikaz to i pokazao. Drugi pak tvrde da izgleda previše ljepuškasto, da izgleda kao loš cosplay. Očekivano je da će oko serije koja se vrti oko toliko popularnih videoigara biti stotine različitih mišljenja, a pravi sud moći će se donijeti tek kad napokon izađe prva sezona.

Druga važna vijest je da smo dobili potvrdu o glumici koja će utjeloviti Triss Merigold, a ta glumica uopće i ne liči na Triss opisanu u knjigama. Što Lauren S. Hissrich izvodi, vjerujem da samo ona zna. Anna Shaffer je glumica. IMDb kaže da je glumila Romildu Vane (ko?) u Harryju Potteru.

Ipak, treba stati na kočnicu i malo se strpiti, ni Game of Thrones nije pogodio sa svim likovima pa je trenutačno najpopularnija serija na planetu. Na kraju krajeva, iduće godine nam dolazi Witcher serija, nešto što prije 10 godina nitko van Poljske nije mogao zamisliti.

headshot1

Anna Shaffer je Triss Merigold.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano