Vijesti
Popularno

Našmrkao se kokaina i stavio PlayStation 4 ekskluzivu pod upitnik! Sega stopirala prodaju igre!

Pa ljudi moji, svašta. Baš svašta. Nije samo kod nas “dernek” s našim političarima, nego i u svijetu igara ima problema. Ali, tko bi to očekivao kod časnih Japanaca?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuli ste svi za odlični Yakuza serijal? Jeste. Jeste čuli za igru Project Judge koja se od nedavno zove Judgment? Ako niste, trebate samo znati da se radi o vrlo sličnoj igri kao što je Yakuza. Igra je već u prodaji u Japanu, a dolazi ili trebala je doći na druga tržišta ovo ljeto.

Trebala je, ali onda se jedan od glumaca u igri odlučio uništiti kokainom. Glumac Piere Takki posuđuje glas, ali i izgled yakuzi Kyohei Hamuraiju koji u igri ima vrlo bitnu ulogu.

Ovo je gospodin koji se našika i radi haos

SEGA, čim je saznala da je glumac uhićen, stopirala je digitalnu prodaju igre u Japanu, ali i distribuciju na ostala tržišta. U Japanu su ovakve stvari velika uvreda za kompaniju i društvo, pa je tako gospodin Piere napravio veliku glupost ovoj igri, ali i nama igračima koji ćemo zbog njega sad možda ostati bez igre.

Kompanija je odmah obrisala sve tvitove u vezi ove igre i tek će odlučiti što će napraviti s igrom. Već su jednom imali sličnu aferu s Yakuza serijalom gdje je jedan od glumaca također volio kokain. SEGA je riješila tada slučaj tako što je njegov lik u igri zamijenila novim, pa se nadamo da će i ovdje učiniti sličnu stvar.

Našmrkani Olaf iz Frozena

I sad još jedna sočna zanimljivost iz crtica našeg junaka ove priče. Ako baš želite pogledati japanski Frozen obratite na pozornost kako zvuči Olaf. Naime, Piere je i njemu dao glas, a tko zna u kakvom je stanju bio tada.

Mi se ipak nadamo da će Judgment izaći zbog svih ljubitelja Yakuza serijala kojih ima sve više. Nije ni SEGA zaslužila ovakve probleme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano