Vijesti

Nastavlja se nevjerojatna podrška za Gran Turismo Sport – stigla hrpa novih stvari

Ova igra je čudo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam pada napamet jedna igra koja stalno dobiva kvalitetna i besplatna ažuriranja tokom cijelog životnog ciklusa – to mora biti GT Sport. Zaista je nevjerojatna količina sadržaja te ako za jednu igru možemo reći da se u potpunosti promijenila od izlaska (na bolje) to je opet GT Sport. Ako ste vlasnik PlayStation 4 konzole i volite vožnje ovu igru ne smijete propustiti. OK, na početku je možda nedostajalo sadržaja, ali sad više nema opravdanja. Od jučer je dostupno novo i veliko ažuriranje koje donosi hrpu novih automobila, natjecanja i novu stazu.

Od McLarena do Ferrarija

Broj dostupnih automobila u igri je sada već zaista impozantan, a 1.31 update donosi čak 7 novih “jurilica” za sve ukuse.

  • Ferrari F50 ’95(N500)
  • McLaren P1 GTR ’16(Gr.X)
  • BMW M3 Coupé ’07(N400)
  • Tesla Motors Model S Signature Performance ’12(Gr.X)
  • Pontiac Firebird Trans Am ’78(N200)
  • Chevrolet Corvette Sting Ray Sport Coupe (C2) ’63(N400)
  • GReddy Fugu Z (N300)

46179326451 f6f7d7bc43 o

Ajooooooooj! Koji ljepotan!

Nova staza i nova natjecanja

Osim svih ovih automobila tu su novi kupovi i nova staza. Svoje limene ljubimce “gazit” ćete po pravcima “Tokyo Expressway South Route” koja je nadodana na Tokyo Expressway stazu. Osim staze ubačeno je jako puno sadržaja u natjecanja i lige. Dovoljno da vas drži sve do iduće godine. Vjerujemo da će se podrška nastaviti i dalje, a nekako mislimo da “Kazo” radi nešto za PlayStation 5. 

POGLEDAJTE TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=xKR5mE31LBo

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano