Vijesti

Ne dolazi samo mobilna igra, potvrđena službeno i MMO Alien pucačina

Eto, nije sve tako crno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas smo pisali i vjerujem da već znate kako je Alien: Blackout mobilna igra koja već 24. siječnja dolazi na iOS i Android uređaje. Naravno da je objava mobilne igre naljutila mnoge igrače, pa su Fox i Cold Iron studio službeno potvrdili da je u izradi i MMO pucačina koja dolazi na konzole i PC, iako još ne znamo niti okviran datum izlaska. E sad, iako nas raduje nova pucačina u Alien svijetu, treba biti prilično oprezan kad pričamo o ovoj igri budući da njoj ne radi Creative Assembly koji je radio odličan Alien: Isolation. 

Budući da će nova Alien igra biti MMO pucačina, ne očekujte igru s jakom pričom. Alien: Blackout koja je mobilna igra vjerojatno će imati bolju i jaču priču nego ovaj MMO naslov. Cold Iron studio je osnovan 2015. godine i ovo im je prva igra na kojoj rade zajedno s Fox Next studiom. Igrači očekuju da će MMO Alien igra izaći najkasnije 2020. godine jer pretpostavlja se da je rad na igri započeo prije 2-3 godine. Dok ne dobijemo pravu AAA igru, prisjetimo se ove odlične igre.

https://www.youtube.com/watch?v=1mHmYdJ0R78&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano