Vijesti

Nekoliko odličnih PC igara trenutno je besplatno, brzo ih aktivirajte!

Danas su čak tri odlične moderne PC igre u tri različita žanra besplatne za PC igrače. A tu je i jedan kultni klasik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super je biti PC gamer, a posebice to vrijedi u ovo predblagdansko vrijeme kad razne ponude besplatnih igara pljušte sa svih strana. Gotovo svakodnevno se pojavi neka igra koju poklanja neki developer ili izdavač, a ovo su tri igre koje su trenutno aktualne, od kojih dvije možete preuzeti još samo danas.

Geneshift

Geneshift je nešto drugačija battle royale igra, ponešto odmaknuta od one standardne formule “1 vs 100”, međutim, to je i čini posebnom. Naime, Geneshift je po pitanju gameplaya inspiriran prvim GTA igrama. Runde traju samo dvije minute, a kad umrete ili pobijedite, igra nije gotova, već se pretvarate u zombija ili nastavljate lootati do početka iduće runde. Ako kao zombi ubijete igrača, ponovno se spawnate u klasičnom obliku.

Geneshift na Steamu skuplja većinom izrazito pozitivne ocjene, a možete ga besplatno aktivirati na još samo danas do 19 sati.

Sins of a Solar Empire: Rebellion

Sins of a Solar Empire: Rebellion je sad već legendarna sci-fi strategija u realnom vremenu. Igra izašla 2012. godine i danas se odlično drži, čak je i online igra dobar broj igrača i ako ste ljubitelj žanra svakako biste je trebali aktivirati i isprobati.

Kao i Geneshift, tako i ovu igru možete besplatno aktivirati još samo danas na Steamu.

Subnautica

Sad već stara vijest o kojoj smo već nekoliko puta pisali je – popularna survival igra Subnautica je besplatna za preuzimanje na Epicovom Storeu. Radi se i dalje o jednoj od najpopularnijih igara na PC-ju uopće tako da ovu priliku definitivno nebiste smjeli propustiti.

Subnautica će na Epic Storeu biti besplatna za preuzimanje još nekih 10-ak dana.

Anno 1602

Za četvrtu besplatnu igru trebati će vam račun na trećem servisu. Radi se o Anno 1602 koji poklanja Ubisoft na svojem Uplay servisu. Anno slavi 20-tu godišnjicu postojanja serijala, pa ako ste raspoloženi provjeriti kako su igre izgledale prije 20 godina, ili ste samo nostalgičar kao ja, svakako preuzmite i ovu legendarnu igru uz koju su mnogi od nas odrasli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano