Vijesti

Netflix tvrdi da mu konkurencija nisu HBO, Hulu ili Amazon, već Fortnite

Znači li to da će Netflix počet naplaćivati skinove? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo jedna istina priča. Stvarno je. Neki dan sam bio u lokalnom Konzumu i znam tamo sve tete koje rade. Već 10 godina se znamo i znaju da sam propali nogometaš, broker, ali znaju i da sam gamer. Gospođa Manda me baš pitala jel’ igram ja onu igru s nekim patuljcima glupim i daskama. Čim sam čuo daske, znao sam o kojoj je igri riječ, a ja sam gospođi Mandi rekao da to ne igram, nego radije gledam filmove. Pa me pitala gdje i što gledam, te mi rekla da ona gleda na nekom programu kad sin ne igra. Taj program je bio baš Netflix, ali eto, sin se “nakači” na TV i žena ne može gledati Neflix.

Poanta nije da žena iz Konzuma gleda Netflix koji ne znam koliko plaća, nego kako je svijet malen i povezan. Gospođa blagajnica u svome domu, Filip u svome domu, Todorić u svome domu – svi imamo Netflix. Ja nemam Fortnite, ali imaju ga oni. Upravo čelnici Netflixa tvrde da im je glavni konkurent Fortnite, a ne HBO, Hulu ili Amazon. Inače, Netflix je prijavio prihod za zadnji kvartal od čak 4,2 milijarde dolara što je čak 27% povećanje u odnosu na isti period prošle godine. “Mi se borimo (i gubimo) s Fortniteom. Prošle godine u listopadu kad je YouTube pao globalno, nama je porasla jako puno gledanost.” 

Iz Netflixa smatraju da im je Fortnite najveća konkurencija s obzirom da su oni i Fortnite vodeći divovi u industriji zabave. Kupiti skin u igri ili mjesec dana imati Netflix? Ovo drugo svakako. Inače, kao što znate, čelnici Netflixa nisu od jučer pa i oni pokušavaju povezati Netflix i igre putem Minecrafta i interaktivnog sadržaja. Vjerujem da će i u budućnosti nastaviti sličnu praksu jer, ako se itko može boriti s Fortniteom, to je Minecraft.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano