Vijesti

Nezavisni FPS Soldiers of the Universe od danas dostupan na Steamu

Nakon 78 dana, igra je izašla iz early access stadija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soldiers of the Universe je prva igra malog nezavisnog studija iz Istanbula pod imenom Rocwise Entertainment. Igra je FPS s naglaskom na priči, a radnja prati grupu vojnika koji se bore protiv terorista na Bliskom istoku. Iako ne zvuči pretjerano inovativno, ako je kvalitetno napisana, mogla bi biti vrlo zanimljiva. Na pamet nam pada Spec Ops koji je bio izuzetno pamtljiv naslov i vrlo dobra igra, unatoč vrlo kratkom trajanju i već spomenutom izlizanom settingu.

Soldiers of the Universe je na Steamu predstavljen 14. rujna kroz early access, a nakon samo 78 dana, od danas je i službeno dostupan po cijeni od 14,99€.

Rocwise Entertainment je formiran prošle godine, s ciljem izrade visoko kvalitetnih igara za sve platforme, a želja im je da se kroz kvalitetu svog rada popularazira ne samo sami studio već i njihov glavni grad (Istanbul). U nastavku pogledajte i službeni trailer.

Soldiers of the Universe

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano