Vijesti

Normalne igre imaju trailere u kojima vi ubijate neprijatelje, ali ne i Sekiro: Shadows Die Twice

Pregazi me nježno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoga bismo uvrijedili kad bismo mu rekli da nije normalan. Recimo poštara nakon što ti je zadovoljio ženu, premijera kad nam pada industrija ili našeg Filipa kad mu zamjeriš manjak clickbait potencijala u naslovu.

Ali ne i FromSoftware i Miyazakija koji će za malo manje od mjesec dana isporučiti igru koja će, pa sigurni smo, konkurirati za igru godine. I to u godini kad nas prilično izvjesno čekaju novi The Last of Us, Kojimin Death Stranding…

Mazohizam je lijep

“Ti nisi normalan” njima je kompliment, komplimentiramo tako mi Souls igrama i fantastičnom Bloodborneu, a komplimentirati ćemo i novom Sekiro traileru koji će zadovoljiti naše mazohističke niste strasti utoliko što prikazuje ogrea kako gazi bespomoćnog igrača. Nesumnjivo je to situacija u kojoj čemo se najčešće nalaziti i jedva čekamo je prakticirati.

“Chained ogre” koji je zvijezda trailera nije boss, kako su to mnogi pretpostavili, već je samo jedan od regularnih neprijatelja koje smo imali prilike vidjeti u Gamescom prikazu. Sekiro: Shadows Die Twice igramo od 22. 3. na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

https://www.youtube.com/watch?v=0wggC3y2aQo

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano