Vijesti

Nova PlayStation Plus ponuda i nije toliko atraktivna kao posljednjih mjeseci

Ipak, naći će se tu za svakog po nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što nas je posljednjih mjeseci Sony mazio s odličnim AAA igrama poput Until Dawna, MGS V, Just Cause 3 i ostalih, došlo je i vrijeme da se spustimo na zemlju.

Tako nas od idućeg utorka čekaju omiljeni nam Wormsi, odnosno Worms Battlegrounds koji po svojem budžetu definitivno ne mogu stati u istu rečenicu s naslovima s početka teksta, međutim, radi se o iznimno zabavnoj igri u kojoj se možemo nadmetati lokalno na jednoj konzoli ili online do 8 igrača.

Kao druga igra stiže nam Bound, platformer na kojem je radio i Sonyjev istaknuti Sancta Monica studio, a koji je 2016. godine po svom izlasku prikupio solidne ocjene.

Poslastica za VR igrače

Kao treću igru, Sony je pripremio iznenađenje vlasnicima PlayStation VR uređaja. Naime, u Sonyju misle ozbiljno, pa su u ponudu uvrstili hit sa samog početka prodaje PS VR-a – Until Dawn: Rush of Blood.

Nisu zaboravljeni ni PS3, kao ni PS Vita igrači, te su u ponudu uvršteni još i Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3), Dungeon Punks (PS Vita/PS4) i Broken Sword 5: The Serpent’s Curse [Ep. 1 i 2] (PS Vita).

Što kažete na ovomjesečnu ponudu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano