Vijesti

Nova snježna mapa u PUBG stiže već danas, ali samo na PC

“Zima je stigla” – ponosno je izjavio Bluehole u novom traileru nakon što je naučio treću lekciju prirode i društva u prvom razredu osnovne škole. Nakon zima stiže proljeće, a onda i ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva velika događaja danas predstoje ekipi iz Blueholea. PUBG stiže na PlayStation 4 i prema prvim informacijama (začudo) igra se jako dobro izvodi na toj platformi i donijeti će developeru vreće novca. Drugi događaj je izlazak četvrte, snježne mape imena Vikendi.

Postoje dvije skupine ljudi na svijetu, ona koja voli CGI trailere i ona koja ih ne voli. Ja spadam u ovu drugu skupinu, pa iako je mapa službeno najavljena noćas na The Game Awardsima, osim dobro izrežirano umjetnog trailera ništa konkretno nismo vidjeli.

Ipak, izgleda obećavajuće, ptičica koja se nalazi u fokusu trailera je zgodna, a konkretno ćemo se u karakteristike mape moći uvjeriti već danas kad ona stiže na testne servere. U službenu rotaciju na PC-ju Vikendi će ući 19. 12., dok će se PlayStation 4 i Xbox One igrači igrati tek u siječnju.

https://www.youtube.com/watch?v=CB5AGEsx-SY

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano