Vijesti

Nova velika SCUM nadogradnja je vani, donosi veliku pomorsku bazu, cargo dropove i još mnogo toga

Ekipa iz Gamepiresa snažno nastavlja razvoj na svojoj igretini.

U trenutku pisanja ovog teksta SCUM serveri se nadograđuju i nadogradnja je puštena za preuzimanje svim igračima. 0.1.18.9572 donosi poprilično toga, a između svih ostalih atraktivnih stvari koje ćemo nabrojati, mislim da je vrijedno istaknuti novi Blueprint sistem, koji je svojevrsna priprema za građenje utvrda koje će doći u jednoj od idućih nadogradnji.

Novi blueprint sistem sad će vam omogućiti da postavite svojevrsni hologram na mapu onog što ćete graditi (kojeg ćete vidjeti isključivo vi), a pokraj kojeg će biti istaknuto čega i u kolikoj količini trebate. Tako ćete moći sav materijal kojeg imate odložiti na pod kod holograma, čime ćete osloboditi prostor u ruksaku, i otići tražiti dalje ostali materijal. Upravo s ovim se riješava po meni osobno najveća mana igre, pogotovo u njezinom početku kad nemate prostora u ruksaku, jer često bi se dogodilo da odložite negdje materijal kako biste oslobodili mjesta za novi, a onda zaboravite, odnosno jednostavno ne možete pronaći točnu lokaciju na kojoj ste ga “ispustili”.

baza.jpg

Nova velika lokacija na mapi.

Iduća velika novost su Cargo Dropovi, koji će se na mapu padobranom spuštati otprilike svakih 40 minuta, a koji će u sebi skrivati vrijedan loot. Ekipa iz Gamepiresa u službenom notesu tvrdi da bi nas sadržaj mogao iznenaditi, pa izgleda da ćemo paliti igru što prije kako bismo otkrili sve.

Igranje bejzbola s glavama

Konačno, u igru je stigla još jedna velika interesna lokacija osim vojne baze na aerodromu, a kako smo i najavili, radi se o pomorskoj vojnoj bazi, koja je znatno teža za osvojiti. Na slikama izgleda primamljivo, dok će ona za koji dan u novoj nadogradnji dobiti i svoj dio pod zemljom.

Od ostalih stvari jednostavno moramo izdvojiti kako će se odsad moći bacati ljudska glava (i igrati bejzbol s njom), a tu su i novi ciljnici za oružja, promjene u sustavu štitova, dok kompletni sadržaj ove velike nadogradnje možete pronaći klikom ovdje na Steam stranice igre

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close