Vijesti

Nova Zora stiže u Far Cry: potvrđena je post-apokalipsa!

Novi Far Cry spin-off po običaju bi trebao bolje proći nego “prava” igra, a upravo tako i izgleda – prezabavno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekjučer nas je Ubisoft mamio s teaserom o post-apokaliptičnom Far Cryu, neki su pomislili da se radi o šali. Ali ne! Na noćašnjem The Game Awardsu potvrđen je Far Cry: New Dawn koji bi trebao zavrtiti novi spin u ovom serijalu koji ih je “odvrtio” toliko mnogo dosad.

Hope County iz Far Cry 5 totalno je izmijenjen nakon (pazite na spojlere ako niste odigrali FC5) nuklearne katastrofe na kraju igre, dok se radnja igre odvija 17 godina kasnije, prilikom nastojanja preživjelih da izgrade novu civilizaciju. Novi Far Cry tako je maštovitiji, neobičniji po pitanju oružja, bolesniji po pitanju likova… dakle, točno što bismo i očekivali od jednog ovakvog settinga u Far Cry univerzumu.

Far Cry: New Dawn kao zasebna igra izlazi 15. 2. iduće godine na PlayStationu 4 i Xboxu One po cijeni od 40 dolara. Tako će napraviti još veću gužvu među nizom velikih naslova koji izlaze u tom periodu poput The Divisiona 2, Anthema, Metro Exodusa, Resident Evil 2 remastera, Crackdowna 3, Devil May Crya i ostalih.

https://www.youtube.com/watch?v=6eLHk2Eug78

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano