Vijesti

Nove staze i DriveClub VR stižu zajedno s PlayStationom VR

Studio Evolution možda više ne postoji, no još jednom ćemo provozati omiljene automobile uz pomoć Sonyjeve vizije virtualne stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je lansirana na službenom PlayStation blogu u Japanu, a sve je na Twitteru potvrdio Paul Rustchynsky, bivši zaposlenik studija Evolution. Isto tako su potvrđene i nove staze za DriveClub VR, 3D audio, kao i činjenica da će se raditi o zasebnom izdanju igre s punom cijenom.

DriveClub VR bit će objavljen 13. listopada, a na isti dan stiže i novi periferni uređaj za PlayStation 4. Kolege iz Eurogamera isprobali su naslov još prošle godine i ostali su oduševljeni igrom čijih “normalnih” 60 FPS-a se pred očima igrača “pretvara” u 120 FPS-a i izvodi se nevjerojatno lako.

Podsjetimo, Sony je zatvorio Evolution Studios još u ožujku, a tim programera prešao je u Codemasters gdje rade na potpuno novoj multiplatformskoj trkaćoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano