Vijesti

Novi detalji za Duke Nukem 3D: World Tour remaster

Duke Nukem se vraća u novoj verziji legendarne igre koja nam donosi novi i zanimljiv sadržaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je vijest procurila i prije službene najave, sada vam donosimo nove detalje o remasteru za legendarnog Đuku. Gearbox je najavio kako će za 20. godišnjicu ove popularne igre izbaciti remaster za PlayStation 4, PC i Xbox One koji će fanovima ponuditi neke vrlo zanimljive dodatke.

Igra će ponuditi novi “true 3D rendering” prikaz za ovaj remaster, a igrači će moći prebacivati igru između novog i originalnog koda u 2.5D iz 1996. godine. Novi 3D prikaz će biti vjeran originalnom pikselastom artu kako bi novi Duke zadržao onaj prepoznatljiv izgled. Najznačajniji dodatak je taj da će ova verzija ponuditi potpuno novu epizodu na kojoj rade originalni developeri Allen Blum i Richard “Levelord” Gray. Peta epizoda će ponuditi osam levela.

Lee Jackson, autor originalne Duke Nukem teme, će napisati novu glazbu za petu epizodu. Jon St. Jon se vraća kao Duke Nukem, a za ovaj remaster će nanovo snimiti svoje legendarne one-linere kao i snimiti novi sadržaj za novu epizodu. Originalni developeri će snimiti in-game commentary za čitavu igru što će biti vrlo zanimljivo za poslušati.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour stiže na PlayStation 4, PC i Xbox One 11. listopada.

Pogledajte trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=SvVmSJKMktc

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano