Vijesti

Novi Pokémon naslov vrši desant na mobilne uređaje

Pokémon GO je gotovo klinički mrtav što se tiče popularnosti na našim prostorima, ali ponukani njegovim viralnim uspjehom u Nintendu se odlučuju na idući korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije vam dosta Pokémona? Ako je odgovor potvrdan, razveselit će vas vijest da se za mobilne uređaje, točnije Android i iOS sprema nova Pokémon igra po nazivu Pokémon Duel (u originalu za Japan – Pokémon Comaster).Ovoga puta neće biti neki novi gimmick po srijedi već će to biti strateška igra u kojoj smještate virtualne figurice Pokémona po ploči. MIčući se po dotičnoj, osvajate teritorij, a pri kontaktu sa drugim Pokémonom nastupa borba.

Hoće li igra ponoviti uspjeh Pokémona GO? Najvjerojatnije neće ali će sigurno naići na veliku količinu zainteresiranih igrača jer ne iziskuje šetkaranje po prirodi, ulicama ili shopping centrima. Dakako, podržavati će online igranje i biti će ispunjena raznim mikrotransakcijama. Kako će izgledati, možete vidjeti u foršpanu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=kia_sP8Jlok

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano