Vijesti

Dobro došli na FFA Gaming Community Portal

Ne volimo pretjerano duge i često nepotrebne uvode, no imamo par riječi dobrodošlice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo i krenulo s okupljanjem male grupice entuzijasta, spremnih na odricanje i trošenje slobodnog vremena, pa rezultiralo osnivanjem Fair For All foruma koji je u početku bio zatvorenog tipa. Pozivalo se ljude isključivo preko preporuke i članove za koje se znalo da mogu i žele biti dio kvalitetne gaming populacije s ciljem stvaranja zajednice u kojoj će se moći o svemu porazgovarati i prodiskutirati u opuštenom okruženju.

Kao što ste se sami mogli uvjeriti, tijekom kratkog postojanja foruma, pažljivo se slušalo kako ta zajednica diše, uvažavali su se prijedlozi članova, a oni koji su izrazili želju za aktivnijim sudjelovanjem, njima je to i omogućeno.

Kako smo međusobno počeli pričati o forumu, tako smo vrlo brzo počeli pričati i o portalu koji je nastao sa željom da postane prirodna nadogradnja foruma. Nakon kratkog razgovora, primili smo se posla, a rezultat je pred vama.

U naslovu primjećujete “Gaming Community”. Politiku uske suradnje s članovima foruma, sadašnjima i budućima, želimo nastaviti i na portalu, pa tako ovim putem još jednom pozivamo sve zainteresirane da nam se jave s idejama, željama, komentarima ili tekstovima.

Portal je trenutno u beta fazi, što znači da će biti još nekih bitnih izmjena i dodavanja raznih mogućnosti na dnevnoj bazi.

Što još drugo reći, osim dobro došli i uživajte. E da, skoro smo zaboravili… Popratite nas i na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru i Youtubeu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano