Vijesti

Obrisan je kanal youtubera koji je tukao feministice u Red Dead Redemptionu 2, pa vraćen nakon velikog pritiska ostalih kreatora

Nakon velikog broja prijava zgroženih gledatelja i gledateljica iz Youtubea su reagirali drastičnom reakcijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo pisali o “opasnom” novom trendu na internetu – mučenju virtualnih feministkinja u Red Dead Redemptionu 2. Internet su tako preplavili klipovi bacanja feministkinja s mostova, podbacivanja istih pod jureći vlak, utopljavanja, a trend je pokrenuo najpopularniji youtuber od svih njih – Shirrako, koji je sve započeo snimanjem videa gdje feministkinju baca aligatoru.

Shirrako je ubrzo postao viralan, jučer smo svi pisali o njemu, dobio je preko 50 tisuća novih pretplatnika, da bi mu ubrzo zatim Youtube ugasio kanal. Razlog? Širenje poruka mržnje. Iako je, moramo priznati, to što Shirrako radi poprilično brutalno, on, isto tako moramo biti realni, je radio samo ono što mu je dopustila jedna od najpopularnijih igara današnjice.

Ostali veliki popularni kreatori su se pobuniili, glasni su postali i Shirrakovi pretplatnici, pa su nakon 4-5 sati iz Youtubea shvatili da možda nebi smjeli brisati takav kanal. Dakle, Shirrakov kanal na kraju je vraćen, dok su svi klipovi ostali na mjestu. “Mučenje feministkinja” se može nastaviti. Jej. Ili nay.

https://www.youtube.com/watch?v=LZXcsYqvQCk

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano