Vijesti

Odgođen je izlazak remasterirane Spyro Reignited trilogije

Tužne vijesti stižu iz Activisiona, međutim, ipak nećemo trebati čekati predugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kad smo se sad već psihički pripremili na to da omiljene igre iz našeg djetinjstva igramo već kroz par tjedana, jutros nas dočekao mail nakon kojeg je zavladala šok i nevjerica. Iz Activisiona šalju ispriku – “oprostite nam, ali morali smo odgoditi izlazak remasterirane trilogije i ona sad izlazi 13. 11 . 2018.!”

Podsjećamo, trilogiju smo trebali igrati već za mjesec dana 21. 9., međutim, ekipa iz Toys for Boba čiji studio stoji iza ovog velikog projekta odlučila si je uzeti dodatnih dva mjeseca kako bi ispolirali igru do kraja, i kako kažu, nama fanovima isporučili najbolje moguće Spyro iskustvo.

Zasad je napravljen dobar posao

Mnogo je tu sadržaja iza igre, pa je i odluka donekle razumljiva. Ipak, ako je suditi po posljednjim gameplay prikazima, igra izgleda fantastično, a istovremeno i nestvarno dobro. Tu je i dalje onaj “feel” iz originalnih igara, ali kao i kod Crash Bandicoot remasterirane trilogije, Activision je sa svojim partnerima uspio podići prezentaciju na razinu kakvu u ovim modernim vremenima ova trilogija i zaslužuje.

Ipak, ostaviti ćemo prostora za dozu opreza, pa ćemo pričekati sredinu studenoga kad ćemo remasteru dodjeliti i naš konačni sud.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano