Vijesti

Genijalna survival igra “The Forest” dobila je veliko sniženje na PlayStation Storeu

Svi u šumu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko i jasno – The Forest je jedna od najboljih survival open world igara s elementima horora, a siguran sam da hrpa ljudi uopće nije nikada čula za nju. Kao što samo ime kaže, igra se odvija na poluotoku koji je bogatom gustom šumom. U ulozi ste Eric Leblanca koji je zajedno sa svojim sinom Timmyem preživio pad aviona. Poluotok je pun kanibala i raznih stvorenja koja se jedu međusobno, ali žele i vas maknuti. Igra je prava survival igra koja vas ne vodi za ruku svake sekunde, nego radi se o napetoj i inteligentnoj horor-survival igri. Sve što u šumi vidite možete iskoristiti protiv kanibala koji se tamo nalaze. Moram naglasiti da posebno AI neprijatelja je fascinantan jer nikada ne znate kada i kako će vas napasti. Da bi preživjeli morat ćete koristiti sve resurse u igri. Bitno je da stalno istražujete i otkrivate nove stvari jer ponavljam igra vas ne vodi za ruku. Ako ne igrate co-op mode gdje možete igrati skupa s 4 igrača, The Forest igrate uvijek sami gdje doživljaj preživljavanja dočaran najbolje. Nema PvP-a u igri.

https://www.youtube.com/watch?v=IA0Im3j-wf4

Igra ima vrlo visoku ocjenu na Metacriticu. Prosjek ocjene je čak 83, a ako želite baš pravo open world iskustvo igranja i preživljavanja, teško da ćete pronaći bolju igru koja je snižena do 7.2., i koja će vas koštati na hrvatskom PlayStation Storeu zaista za ovu igru povoljnih 83,99kn. Ne propustite ovo. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano