Vijesti

Odlična Xbox One konzolaška ekskluziva Cuphead dolazi na Switch i podržavat će djelić Xbox Livea i achievemente

Ono o čemu pišemo u posljednje vrijeme postat će polako stvarnost već od idućeg mjeseca. Cuphead je zaista odlična Xbox One konzolaška ekskluziva koja od 18. travnja dolazi i na Switch. Dostupna je i na PC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je odličnoj i ultra teškoj igri napravljenoj prema istoimenoj crtanoj seriji koja je megapopularna “preko bare.” Cuphead trenutno na Metacriticu ima ocjenu od 86% (Xbox One) i 88% (PC). Igra je prošle godine redovno bila u vrhu najboljih igara.

Xbox na Switchu

Da, ako nas pratite i čitate onda sigurno znate da Microsoft otvoreno priča kako želi donijeti igre s Xboxa na druge platforme, a Cuphead je svakako jedna od najvećih igara koja će preko cijelog imena biti “ispisana” dijelovima Xbox Livea i achievemenata na Nintendo Switchu.

Microsoft radi s MDHR studiom na implementaciji Xbox Live elemenata u igru koji neće biti odmah dostupni na launchu već će doći na Switch putem ažuriranja koje se očekuje vrlo brzo nakon izlaska.

Nintendo Switch vlasnici, nemojte bacati svoje konzole od muke jer Cuphead je zaista teška igra. Kad su već neki razbijali Xbox gamepade zbog ove igre, nemojte vi svoj Switch slučajno otresti od pod.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano