Vijesti

Odsad prvi Half Life možete igrati kao… kao Sypro!

Znate ono kad mislite da nešto ne može nikako ići skupa i dali biste ruku u vatru kako biste to i dokazali, zatim na nagovor probate, pa se ipak oduševite. E upravo je ovaj crossover Spyra i Half Lifea dokaz da su i najneobičnije kombinacije u određenim uvjetima itekako moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moder koji se predstavlja pod nadimkom Magične Bradavice uspio je osmisliti i izvršiti nešto legendarnije od svojeg nadimka – a to je ovaj mod za Half Life.

Half-Life: Year of the Dragon je mod za prvi Half Life koji dosadnog (Veljko ubij me) Gordona Freemana mijenja s jednim od najlegendarnijih likova u gaming svijetu svih vremena – zmajem Spyrom!

Prerađen je prvi od planirana tri početna levela

Prvi od planirana tri početna levela su prerađeni, i sad se kompletno može preći u ulozi Spyra koji je fantastično animiran, a vjerno su preneseni i njegovi karakteristični potezi u vidu glideanja, chargeanja i riganja vatre što ovaj mod čini jednim od najboljih koje smo ikad vidjeli.

Ako posjedujete prvi Half Life, mod možete preuzeti i instalirati s Moddb stranice, a koliko sve to skupa genijalno izgleda pogledajte u videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=W53L8JI2-4Q

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano