Vijesti

Otkriveni dojmovi i fantastičan gameplay za Metro: Exodus! Ovu igru ne smijete ignorirati

Dojmovi novinara su i više nego odlični.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FFA nažalost iako raste iz dana u dana, nije još veliki portal da bi nas zvali na prezentaciju igre kao što je Metro: Exodus. Iako gotovo čitava redakcija zna i bez igranja da će Metro: Exodus biti strašno dobra igra, ipak bi i mi voljeli i željeli da vama, našim čitateljima, možemo isti dan prenijeti dojmove koji nisu tuđi. Da bi to mogli, moramo još puno jesti i rasti, ali valjda će sve doći u svoje vrijeme. Inače, nećemo ni sad nikoga posebno reklamirati budući da je na većini “velikih” stranih portala od 16 sati dostupna hrpa, hrpa materijala što pisanog što u video formatu. Nakon čitanja nekoliko tekstova i gledanja videa, možemo samo reći da je to to. Iako je Metro: Exodus puno više otvorenija igra od prethodnika i dalje glavni adut igre čini fantastična atmosfera, odlična priča i posvećenost malim, najmanjim sitnicama koje ovu igru čine velikom.

Upravo zato ćemo vam staviti i preporučiti video SkillUp-a, čovjeka koji radi najbolje video recenzije u čitavoj igraćoj industriji i čovjeka koji ima znanje o igrama u malom prstu. Njegovi dojmovi su imuni od bilo čijeg utjecaja, pa stoga sve što trebate je pogledati je ovaj video. 

https://www.youtube.com/watch?v=MNor6ens_bE

Osim što i on sam naglašava da je atmosfera odlična, posebno zanimljivo zvuči njegovo mišljenje da je ovo najbolje izgledajuća igra na konzolama, a igrao je Red Ded Redemption II, God of War ili Spider-Mana. Mi u redakciji jedva čekamo Metro: Exodus, a vi ako niste igrali prva dva dijela, čeka vas strašna poslastica koju ako volite odličnu atmosferu u igrama ne smijete propustiti. Metro: Exodus izlazi već 15.2. na PC, PS4 i Xbox One, a mi ćemo imati prvi dan spremnu recenziju. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano