Vijesti

Otvara se muzej povodom 30. godišnjice Dragon Questa

Square Enix ima velike planove koji uz muzej uključuju i razne tematske događaje i drangulije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Dragon Quest museum stvarni je događaj koji će se održati od 24. srpnja do 11. rujna u neboderu Shibuya Hikarie u Tokiju. Muzej će za posjetitelje biti otvoren svaki dan od 10 do 22 sata.

Tema muzeja krije se iza naslova “Novi svijet Dragon Questa”, a koncipirana je s željom da obožavatelji iskuse različite svjetove RPG serijala, od prvog Dragon Questa, pa sve do posljednje igre u nizu, Dragon Quest X.

U muzeju će se moći vidjeti razne atrakcije, uključujući i restorane koji izgledaju kao Monster Park, a tamo će se, osim prikupljanja energije za nastavak obilaska, moći “vidjeti” čudovišta iz igre, kupiti ekskluzivne memorabilije, pogledati razne filmove na velikom ekranu, itd.

dragonq tekst

Od poznatih atrakcija iz samih igara najavljeno je izlaganje Ertrickovog oklopa koji su napravili japanski majstori i letećeg dvorca iz Dragon Questa IV, V i VI. Slijedi “Stone Fragment Puzzle” iz Dragon Questa VII, pa “Super High Tension Experience” iz Dragon Questa VIII i anđeli iz Dragon Questa IX.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano