Vijesti

Ovaj gaming isječak trenutno je najgledaniji video 2019. godine!

Nemoj ti meni dva zeca tri zeca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Last of Us. Igra koja nas je dirnula na mnoge načine i većini igrača ostala je i dalje najbolja igra koju su ikad igrali. Ostat će nam u pamćenju i ovaj video koji je toliko smiješan, spontan i strašan u isto vrijeme da je teško objasniti. Trenutno je ovo najgledaniji gaming video ove godine. Kad pogledate bit će vam jasno zašto. Zvijezda videea je Twitch streamerica negaoryx koja će ovu scenu iz igre pamtiti cijeli život. Iako je scena zapravo prilično stresna, na kraju je ispala smiješna. Uostalom, pogledajte sami. Obavezno upalite zvuk.

OBAVEZNO UPALITE I POJAČAJTE ZVUK

 

Video je postao apsolutni hit na Twitteru, Twitchu, Redditu i drugim mrežama. Vjerujemo zbog spontane reakcije ove mlade gamerice. Čitava situacija ne bi trebala biti smiješna, ali zapravo je. Ova mlada dama pamtit će igru cijeli život po ovoj sceni, a mi se nadamo da će uspjet skupiti snagu za The Last of Us II koji će po viđenom biti još okrutnija i emocionalnija igra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano