Vijesti

Ovako bi Mad Box mogao izgledati u finalnom izdanju

Koncept koji je najviše oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nam je netko rekao da ćemo na početku 2019. godine pisati o sasvim novoj konzoli koja ne dolazi od Soulje Boya ne bi mu povjerovali. Kao grom iz vedra neba stigla je najava Mad Box konzole, Project Cars studija. Konzola definitivno nije patka, već se na njoj ozbiljno radi. Nekoliko puta smo naveli da je je po riječima čelnika Slightly Mad studija ovo najmoćnija konzola koja će se bez problema nositi s high end PC računalima u iduće dvije godine. Nije lagano uspjeti na tržištu kojim vladaju Sony, Nintendo i Microsoft, pa je ova najava konzole i dalje praćena velikim skepticizmom. I prijašnjih godina smo imali imali najave konzola koje će srušiti ovaj trio, pa nikad ništa nije bilo. 

mad box 2

Sadašnji koncept koji mnogi ne žele kao finalni produkt

Mad Box se do sad čini kao najkonkretniji projekt jer iza njega ipak ne stoje anonimusi nego kompanija koja je već neko vrijeme na tržištu i čije smo igre igrali ili još igramo. Iza Slightly Mad studija stoji čitav niz investitora i konzola bi trebala ugledati svjetlo dana za otprilike 3 godine. Osim skepticizma, glavna zamjerka većine je dizajn konzole. Vidjeli ste na slikama kako konzola izgleda, ali očito je riječ o konceptu budući da je Slightly Mad CEO, Ian Bell ponudio danas nove slike za koje sam kaže da mu je to najbolji koncept. O ukusima se ne raspravlja, ali moram(o) se složiti da je ovaj dizajn puno bolji.

NOVI KONCEPT

DwTdzndUYAAluhA

DwTdx2KU0AEUQjI

DwTd06qVAAAAyNr

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano