Vijesti
Popularno

Ovako izgleda Battlefield V battle royale mode

Firestorm ili battle royale na Battlefieldov način dolazi ovaj mjesec. Ne znamo još točan datum, ali sigurno je da dolazi do kraja mjeseca. Nakon što smo vidjeli video koji je iscurio prije vremena, teško je iskreno reći da je Firestorm evolucija. Možda čak suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Je li ovo previše poznato?

Vozila, solo, duo, squadovi, ali

Iskreno, Firestorm zasad izgleda kao conquest mode, ali samo s jednim životom. Kao što vidite sami iz prikaza, djeluje prilično poznato, zar ne? Novo je samo što imate jedan jedini život i što su oružja rangirana prema vrijednosti loota pa tako sad imate 3 verzije – common, rare i epic.

Hoće li ovo biti dovoljno da Firestorm postane razlog kupnje Battlefielda V? Sumnjamo. Čekamo službeno otkrivanje za više detalja. Možda Firestorm bude zanimljiv ekipi koja inače ne igra klasične MP modeove koje BF nudi jer ipak će Firestorm imati onu kaotičnu destrukciju, vozila i predivnu grafiku.

Pitanje je samo hoće li Firestorm biti razlog zbog kojeg ćete htjeti kupiti igru ili se pak vratiti u nju. Vidjet ćemo za koji dan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano