Vijesti

Ovako izgleda stream soba najpoznatijeg streamera današnjice vrijedna više od milijun kuna

Kad ti ide u životu jednostavno ide!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao malo dijete san i želja mi je bilo imati samo LCD televizor svoj, dobar internet i konzola. Danas sve to imam uz neke stambene kredite, troškove na karticama. Mogu reći da sam baš svoj san ispunio. Sarkazam. Kad sam odrastao san mi je nekako napredovao, pa sam poželio pisati članke, raditi videe na YouTube i zarađivati. Pola od toga se ispunilo. Vidite da pišem. San mi je imati i dobar PC, ali to košta. Najpoznatiji streamer današnjice Ninja nema tih problema. On je sam sebi ispunio snove. Mjesečno zarađuje milijune dolare, broj pretplatnika raste iz dana u dan, a brojka se broji u tisućama novih pretplatnika.

NINJIN RAJ

https://www.youtube.com/watch?v=pMCUOBlAmLk

Trenutno na Twitchu, Ninja ima preko 12 milijuna pretlaatnika. Na YouTube (koji mu je sporedan) ima 20 milijuna pretplatnika. Ninju je proslavio Fortnite i jednostavno je sve buknulo. S takvom slavom stižu i veliki sponzori. U suradnji s Red Bullom koji mu je složio čitavu stream sobu Ninja je postao vlasnik najboljeg streaming setupa o kojemu mnogi od nas mogu samo sanjati. Čitav setup košta oko $200,000 što je više od milijun kuna. O ukusima se može raspravljati, ali Ninja u ovome raju ima aspolutno sve. Nekoliko vrhunskih panela, ogromni TV, savršen zvuk i zvučnu izolaciju i pravi light show. Uglavnom, sve što želite ikada imati. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano