Vijesti

Ovako izgledaju naši igrači u novom PES-u

Što prvo uradimo kad po prvi put pokrenemo novi nastavak nogometne igre? Pa naravno, idemo gledat naše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dugo vremena Hrvatska nogometna reprezentacija pronašla se u jednoj FIFA igri. Bilo je to, naravno, za potrebe ekspanzije igre sa Svjetskim prvenstvom za koje Electronic Arts drži sve licence. Odmah po izlasku odlučili smo provjeriti kako naši igrači izgledaju i nismo se oduševili.

Nakon što smo se izigrali i proveselili s FIFA World Cup 2018 ekspanzijom, na red je stigao PES 2019, odnosno njegovo demo izdanje, iz kojeg je naš vrijedni Flipper izvadio lica svih dostupnih igrača. To su redom Dejan Lovren, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Marko Pjaca, Ivan Rakitić i Danijel subašić. Tu se pronašao i nesretni Nikola Kalinić koji nije više u reprezentaciji, ali ipak je “naš”.

Ukratko… nismo previše oduševljeni ni s PES-ovom prezentacijom. Makar neki izgledaju fantastično, poput Rakitića i Kalinića, dok ni Perišić nije “za bacit”.

Pjaca.jpg

Marko Pjaca.

lovren.jpg

Dejan Lovren.

subasic.jpg

Danijel Subašić.

rakitic.jpg

Ivan Rakitić.

Perisic.jpg

Ivan Perišić.

Brozović.jpg

Marcelo Brozović.

Kalinić.jpg

Nikola Kalinić.

Kako to sve skupa izgleda u pokretu, pogledajte u video komentaru našeg Flippera.

https://www.youtube.com/watch?v=27kaFJDK8KE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano