Vijesti

Ovo je konačni izgled Mad Box konzole i izgleda odlično!

A studio je ubacio i najavu nove Project Cars igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nas redovno čitate i pratite, onda sigurno znate da smo posljednjih 14 dana pisali puno o novom igraču na tržištu konzola. Iza imena i projekta Mad Box stoje kreatori Project Cars serijala, Slightly Mad studio. Pretpostavljamo da zbog naziva studija, konzola u sebi ima pridjev “Mad” što po našem znači “lud” ili “opičen”. Ili je to simboličan naziv za poduhvat izdavanja konzole i ulazak u boj sa Sonyjem i Microsoftom jer Mad Box bi trebao upravo biti konkurent njima. Kao što smo ranije već pisali, prema riječima šefa studija, Mad Box će biti najjača konzola na tržištu i moći će se bez problema nositi s high-end računalima koja će tek doći u iduće 2 godine.

Mad Box 1

Ovako je trebala izgledati konzola, ali na svu sreću ovaj dizajn je odbačen

Također smo već pisali da bi konzola mogla dobiti novi dizajn, a sad je i službeno potvrđeno da konzola neće izgleda kao na slici iznad, nego će imati puno moderniji i futurističniji dizajn prema mišljenjima većine igrača. Upravo su drugi potencijalni kupci i izabrali novi dizajn jer je CEO studija Ian Bell korisnike Twittera tražio mišljenje oko izgleda konzole. Većina se složila da je puno bolji dizajn konzole ovaj što vidite u naslovnoj slici članka i u slikama koje ćemo staviti na kraj članka. Obratite pozornost i na naziv igre koji možete vidjeti na slici.

DwmSC9FVYAA6ahZ

Ne samo da je ovo potvrđeni izgled konzole, nego je najavljen i novi Project Cars Revolution

O Project Cars: Revolutionu ne znamo apsolutno ništa. Pretpostavlja se da će to biti jedan od launch naslova Mad Boxa. Igra bi trebala pokazati potencijal koji ova konzola ima. Mad Box bi trebao izaći u iduće 3 godine, a zasad znamo da Slightly Mad studio pregovara i s AMD-om i Nvdijom oko čipseta konzole. Iako smo već jednom stavili sve slike, stavit ćemo još jednom da vidite iz svih kutova kako će konzola izgledati. Osobno mi se sviđa ovaj dizajn. Izgleda futuristički.

Konačni izgled Mad Boxa

DwmSEsVUwAEYx9l

DwmSFj6VsAAAU0J

DwmSD5WUwAEORWm

Inače, ne zaboravite da još uvijek možete dobiti $10.000 i doživotnu zalihu igara ako osmislite najbolji slogan za konzolu. Ne košta vas ništa, a sve što trebate je mašta i Twitter račun.

Konzola bi na tržište trebala izaći u iduće 3 godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano