Vijesti

Ovo je navodno gamepad za novu Google konzolu, a veliki studiji rade igre za nju

Kao i sa svakom glasinom, uzmite sve s dozom opreza. OK, nije tajna da Google ulazi na tržište konzola. Pitanje je samo u kojem obliku i hoće li direktno ići u borbu sa Sonyjem, Microsoftom i Nintendom ili će ići svojim putem. Nije poznato planira li izdati baš pravu, veliku konzolu ili nekakav Android “isprdak.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovo je prikaz kontrolera

Prema glasinama koje se mogu pronaći na internetu, čini se da Google s konzolom planira velike stvari. Navodno je Sega debelo uključena u izradu igara, ali i Ubisoft. Navodno da i drugi veliki studiji rade igre što nam govori da će ovo čudo biti prava, velika “AAA” konzola.

Mogla bi i ona biti potpuno digitalna što znači da neće biti fizičkih diskova, već će sve biti digitalija. To nužno nije loše jer to znači da će konzola biti jeftinija.

Inače, netko je napravio rendere gamepada, pa navodno da izgleda ovako. Nadamo se da to nije točno jer izgleda kao Ouya gamepad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano